Activiteiten

Zwemactiviteiten

Bij ons zwembad kan je terecht voor diverse zwemactiviteiten. Bekijk alle mogelijkheden en kom zwemmen bij het Victoriabad. 

Vrij- en banenzwemmen

Je kan in het instructiebad vrij zwemmen. De watertemperatuur van het instructiebad is 30°c. Ga je liever banenzwemmen? Dit kan in het wedstrijdbad. Dit bad heeft een watertemperatuur van ongeveer 27°c.

Zwemles

Leren zwemmen is - vooral in ons waterrijke land - erg belangrijk! De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC: een paspoort voor een leven lang vol zwem- en waterplezier!

Baby- en peuterzwemmen

Water is het leukste speelgoed voor jouw baby/peuter! Je zwemt samen en leert hem/haar spelenderwijs omgaan met water. Samen zwemmen versterkt jullie emotionele band én is goed voor de fysieke ontwikkeling van kind.

Aquarobics 

Goed voor lichaam en geest! Aquarobics is een stevige en sportieve workout in het water. Het is een combinatie van cardio- en spiertrainingen waarbij gebruik gemaakt wordt van diverse hulpmiddelen, dit alles natuurlijk op muziek!

Aquajogging

Een workout in diep water waarbij gebruik gemaakt wordt van hulpmiddelen als dumbells en flixibels. Je traint je armen, benen en buik, waarbij je profiteert van de tegendruk die het water geeft. Jij bepaalt de intensiteit!

Zwemles voor vrouwen

Op woensdagavond is het mogelijk te zwemmen voor alleen vrouwen. Dit kan in het instructiebad. Het wedstrijdbad is gewoon openbaar toegankelijk voor banenzwemmen op woensdag van 19.00-21.00 uur.