Activiteiten

Zwemactiviteiten

Bij ons zwembad kan je terecht voor diverse zwemactiviteiten. Bekijk alle mogelijkheden en kom zwemmen bij het Victoriabad. Momenteel wordt er alleen vrij- en banenzwemmen, zwemles en baby- en peuterzwemmen aangeboden. 

Vrij- en banenzwemmen

Je kan in het instructiebad vrij zwemmen. De watertemperatuur van het instructiebad is 30°c. Ga je liever banenzwemmen? Dit kan in het wedstrijdbad. Dit bad heeft een watertemperatuur van ongeveer 27°c.

Zwemles

Leren zwemmen is - vooral in ons waterrijke land - erg belangrijk! De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC: een paspoort voor een leven lang vol zwem- en waterplezier!

Baby- en peuterzwemmen

Water is het leukste speelgoed voor jouw baby/peuter! Je zwemt samen en leert hem/haar spelenderwijs omgaan met water. Samen zwemmen versterkt jullie emotionele band én is goed voor de fysieke ontwikkeling van kind.

Aquarobics (voor vrouwen)

Goed voor lichaam en geest! Aquarobics is een stevige en sportieve workout in het water. Het is een combinatie van cardio- en spiertrainingen waarbij gebruik gemaakt wordt van diverse hulpmiddelen, dit alles natuurlijk op muziek!

Aquajogging (voor vrouwen)

Een workout in diep water waarbij gebruik gemaakt wordt van hulpmiddelen als dumbells en flixibels. Je traint je armen, benen en buik, waarbij je profiteert van de tegendruk die het water geeft. Jij bepaalt de intensiteit!

Kinderfeestje

Vier een spetterend kinderfeestje voor minimaal acht personen! Speel spelletjes in het water of kies voor een feestje onder begeleiding van een instructeur. De kinderen krijgen na afloop frietjes met een snack en frisdrank!