Zwemles

Zwemles

Victoriabad in Weesp verzorgd ABC zwemlessen en daarnaast ook duo zwemlessen en zwemlessen voor volwassenen. Er zijn diverse mogelijkheden om lessen te volgen bij ons bad.

ABC Zwemles

Zwemlessen ABC voor een leven lang zwem- en waterplezier

Het is belangrijk dat de kinderen spelenderwijs vertrouwd gaan raken met het water. Je kan met zwemles starten als jouw kind 4 jaar of ouder is. Je kan jouw kind opgeven door het inschrijfformulier in te vullen. Houd er wel rekening mee dat er een wachttijd is.

De zwemlessen worden gegeven van dinsdag tot en met zaterdag en een les duurt 45 minuten. Er zijn diverse pakketen zoals een maandpakket of een volledig pakket per diploma.

Wil je een keer een les bekijken? Ook dat is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. Of wil je jouw kind opgeven voor zwemles? Schrijf jouw kind in en verstuur het inschrijfformulier.

Duo zwemlessen

De Duo zwemlessen zijn bedoeld voor kinderen die net even wat extra aandacht nodig hebben. Een duo les wordt gegeven door één instructeur met max. twee kinderen per les.

De Duo lessen duren 30 minuten en zijn op donderdag van 17.30 tot 18.00 uur en op vrijdag van 18.00 tot 18.30 uur. 

Wil je een keer een les bekijken? Ook dat is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
Wil jij je kind opgeven voor een duo zwemles? Vul het inschrijfformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Duo zwemles

Zwemles voor volwassenen

Wanneer je als volwassenen nog geen zwemdiploma hebt kan je ook bij ons terecht. Je leert tijdens de lessen zwemmen in een ontspannen sfeer en ook zijn de lessen geschikt wanneer je last hebt van watervrees.  Je kan deelnemen aan deze les als je beginner of zelfs als je gevorderden bent.

De zwemlessen worden op woensdagavond gegeven en een les duurt 40 minuten.

Wil je een keer een les bekijken? Ook dat is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. Of wil jij je opgeven voor zwemles? Schrijf je in en verstuur het inschrijfformulier.

Veilige zwemomgeving

Ondanks het bestaan van de Gedragscode Zwembranche kan er voor, tijdens of na de zwemles sprake zijn van gedrag dat als ongewenst wordt ervaren. Denk hierbij aan pesten, discriminatie of (seksuele) intimidatie. Een zwemles hoort sociaal veilig te zijn voor een kind. Grensoverschrijdend gedrag hoort daar niet thuis. Mocht hier twijfel of sprake over zijn kan je contact opnemen met het Centrum Veilige Sport Nederland.