Zwemles

Zwemles

Victoriabad in Weesp verzorgd ABC zwemlessen en daarnaast ook zwemlessen voor volwassenen. Er zijn diverse mogelijkheden om lessen te volgen bij ons bad.

ABC Zwemles

Zwemlessen ABC voor een leven lang zwem- en waterplezier

Het is belangrijk dat de kinderen spelenderwijs vertrouwd gaan raken met het water. Je kan met zwemles starten als jouw kind 4 jaar of ouder is. Je kan jouw kind opgeven door het inschrijfformulier in te vullen. Houd er wel rekening mee dat er een wachttijd is.

De zwemlessen worden gegeven van dinsdag tot en met zaterdag en een les duurt 45 minuten. Er zijn diverse pakketen zoals een maandpakket of een volledig pakket per diploma.

Wil je een keer een les bekijken? Ook dat is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. Of wil je jouw kind opgeven voor zwemles? Schrijf jouw kind in en verstuur het inschrijfformulier.

Zwemles voor volwassenen

Wanneer je als volwassenen nog geen zwemdiploma hebt kan je ook bij ons terecht. Je leert tijdens de lessen zwemmen in een ontspannen sfeer en ook zijn de lessen geschikt wanneer je last hebt van watervrees. Op dit moment is er uitsluitend een dames lesgroep. Je kan deelnemen aan deze les als je beginner of zelfs als je gevorderden bent.

De zwemlessen worden op woensdagavond gegeven en een les duurt 45 minuten.

Wil je een keer een les bekijken? Ook dat is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. Of wil jij je opgeven voor zwemles? Schrijf je in en verstuur het inschrijfformulier.