Contact

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden van ons zwembad.

Basisweg 1
1383 NC Weesp
info@victoriabad.nl
0294-430041

Routebeschrijving A1

Volg de A1 richting Amsterdam-Zuidoost tot A9, rij door op de A9. Houd rechts aan bij de splitsing en rij door op de Gaasperdammerweg. Neem de afslag richting de Kromwijkdreef/de N236/de s113. Sla linksaf naar de Kromwijkdreef/de N236/de s113. Sla rechtsaf naar de Provincialeweg/de N236/. Sla linksaf naar de Verlengde Rijnkade en sla nogmaals linksaf. Vervolg je weg op de Kanaaldijk Oost. Sla daarna linksaf richting de Basisweg. Blijf op de Basisweg, je vindt het Victoriabad aan de linkerkant naast wellnessresort SpaWeesp.

Routebeschrijving A4

Neem de A4 naar de Gooiseweg/S112 in Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam. Neem op de rotonde de 1ste afslag en rijd door op de Gooiseweg/de S112. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Langbroekdreef/ N236. Sla rechtsaf naar de Provincialeweg/ N236. Sla linksaf naar de Verlengde Rijnkade en sla nogmaals linksaf. Vervolg je weg op de Kanaaldijk Oost. Sla daarna linksaf richting de Basisweg. Blijf op de Basisweg, je vindt het Victoriabad aan de linkerkant naast wellnessresort SpaWeesp.

Contactformulier

Heb je nog vragen? Geen probleem! Vul het contactformulier in en wij doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien.

    Velden met een * zijn verplicht.