Vacature Toezichthouder zwembad

Vacature Toezichthouder zwembad

Net onder de rook van Amsterdam vind je het Victoriabad, gelegen naast wellnessresort SpaWeesp. Wekelijks komen jong en oud naar ons zwembad voor zwemles, aquasporten en vrij zwemmen. Wij zijn een organisatie die volop in beweging is. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en betrouwbare toezichthouder.

Toezichthouder zwembad (oproep – parttime)

De uitdaging
Als toezichthouder hou je toezicht tijdens recreatieve uren. Terwijl onze gasten komen zwemmen tijdens de banen- of vrij zwemuren, zorg jij voor de veiligheid en gastvrijheid. Samen met je collega’s ben je het eerste aanspreekpunt. Dit doe je met plezier en een glimlach. Ook de hygiëne in en om het zwembad heeft jouw aandacht. Kortom, een verantwoordelijke en veelzijdige rol.

Dit ga je doen:
– Bewaken van de veiligheid van alle aanwezige gasten;
– Servicegericht en gastvrij te woord staan van gasten;
– Zorgdragen voor het optimaal functioneren van alle voorzieningen, onder andere door schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.
– Het betreft een parttime functie tussen de 4 en 13 uur, voor doordeweeks en in het weekend. Op dit moment zoeken we een nieuwe collega voor de woensdag- en vrijdagochtend (09:00 u t/m 13:00 u) en zondag (10:00u t/m 15:30u). Wanneer je het leuk vindt om meer afwisseling in je werk te hebben; is deze functie te combineren met de functie Zwemonderwijzer en Doelgroepen instructeur (voor beide zijn specifieke diploma’s vereist).

Dit ben jij:
Zelfstandig kan werken;
– In het bezit is van goede zwemvaardigheid;
– Bij voorkeur in het bezit is van een diploma Lifequard of anders bereid deze te behalen;
– In het bezit is van een EHBO Diploma of anders bereid deze te behalen;
– Het hoofd in elke situatie boven water kan houden;
– Beschikt over eigen vervoer gezien de landelijke ligging van het Victoriabad.

Wat krijg jij ervoor terug?
Een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
Een team met leuke en gemotiveerde collega’s;
Een marktconform salaris.

Durf jij deze uitdaging aan te gaan?
Reageer dan snel! Om contact met jou op te nemen ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Reageren kan op info@werkenindewellness.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de afdeling HR, 0578-700510.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld