Vacature receptionist

Vacature receptionist 

De uitdaging
Als medewerker receptie ontvang jij samen met jouw collega’s de gasten die gebruik willen maken van het zwembad. Je zorgt voor een vlotte en vriendelijke incheck, een duidelijke uitleg en een warm welkom. Je kan goed inschatten wat de gasten nodig hebben en speelt hier op een persoonlijke en spontane manier op in. Je bent enthousiast, energiek en gastvrij. Je neemt telefoontjes aan en beantwoordt alle vragen en je verricht lichte administratieve werkzaamheden.

Receptionist (8 – 20 uur)

Waar ga je werken?
Het Victoriabad is een recreatief – en educatief zwembad dat naast wellnessresort SpaWeesp ligt. Spetteren en spelen, banen zwemmen, sporten in het water of je zwemdiploma halen, dat kan allemaal bij Victoriabad. Het zwembad bestaat al een lange tijd en is bekend bij alle inwoners van Weesp. Omdat zwemmen één van de meest gezonde en meest beoefende sporten in Nederland is, zijn alle medewerkers altijd super enthousiast. Je kan er vrij zwemmen, therapeutisch zwemmen, baantjes trekken of aquasporten. Ook zijn mensen die willen zwemmen met hun baby/peuter van harte welkom en worden er zwemlessen gegeven.

Past dit bij jou?
– Ervaring vinden we niet het belangrijkste, enthousiasme en motivatie wel;
– Je bent spontaan, attent en hebt een groot gevoel voor gastvrijheid;
– Je hebt kennis van de veiligheidsvoorschriften;
– Je kan goed omgaan met kinderen en andere gasten;
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat krijg jij ervoor terug?
– Een team met leuke en gemotiveerde collega’s;
– Kans om alles van het vak te leren en ruimte om door te groeien;
– Een salaris passend bij deze functie;
– Eventuele reiskostenvergoeding;
– Vakantiegeld;
– Korting op maaltijden uit het restaurant van SpaWeesp.

Durf jij deze uitdaging aan te gaan?
Leuk! Stuur ons je motivatie en wie weet zitten wij binnenkort samen aan tafel. Reageren kan via het contactformulier. Heb je nog vragen naar aanleiding van het lezen van de vacature? Bel dan onze recruiter via 0655104153 of stuur een e-mail naar info@werkenindewellness.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.