Aquarobics

Aquarobics

Wekelijks wordt er bij het Victoriabad een groepsles aquarobics aangeboden. Deze les wordt begeleid door een instructeur. Tijdens de groepsles kan je genieten van een lekker muziekje op de achtergrond waardoor je er een relaxte sfeer hangt. Dit is een stevige (cardio) workout waarbij je tot ongeveer je middel in het water staat.

Wat is aquarobics?

Tijdens aquarobics sta je in een ondiep bad waardoor je tot je middel in het water staat. In tegenstelling tot aquajogging sta je met aquarobics wel met je voeten aan de grond. Hierdoor kan je diverse oefeningen uitvoeren die de instructeur naast het zwembad voordoet. Het is een stevige workout, ook omdat je in het water staat. De les kan gegeven worden door gebruik te maken van diverse materialen zoals dumbels, schuimmatten of cilinders van schuim. Dit wordt regelmatig afgewisselt. 

Heb je een blessure of last van je gewrichten? Dan is dit zeker een goede workout! Doordat je in het water staat belast je jouw spieren en gewrichten minder. Deze sport is daarom ook goed toe te passen wanneer je in een

Vooraf reserveren is niet nodig, je bent van harte welkom!

Voordelen van aquarobics

Omdat je diverse bewegingen in het water uitvoert kan je diverse voordelen ervaren tijdens of na de les. Probeer eens een les en ervaar de voordelen:

  • Stressverminderend;
  • Verbetert je conditie;
  • Verbetert je bloedcirculatie;
  • Goed voor je gewrichten;
  • Je verbrand veel calorieën.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!